Aanmeldprocedure zorgaanbieder

Het doel van Mesazorg is het ontlasten van zorgaanbieders door de administratie en papierwerk van hun over te nemen. Als u als zorgaanbieder interesse heeft in een vermindering van deze lasten, dan leest u hier hoe u zich kan aanmelden. 

Mocht u interesse hebben in de hulp van Mesazorg voor het verminderen van de werklast of meer informatie willen over ons, dan kunt u uw contactgegevens achterlaten via ‘Aanmelden’. U kunt uiteraard ook eerst een kopje koffie komen drinken door uw gegevens achter te laten bij 'Kopje koffie'. 

Mocht u de voorkeur geven aan telefonisch contact? Dan kan er direct contact opgenomen worden via het nummer 088-2700593. 

Na het aanmelden zal u zo spoedig mogelijk bericht van ons krijgen waarin wij u uitnodigen om op gesprek te komen. In dit gesprek zal besproken worden wat precies uw wensen zijn en hoe Mesazorg u kan helpen in het ontlasten van de werkdruk. 
Wij zullen samen met u kijken naar het maken van een werkplan, zonder dat wij ons zullen bemoeien met de zorg die u verleent.
De financiën zullen afhankelijk zijn van het plan dat wij samen met u opstellen.  

Mesazorgwat bieden wij:

  • Beheer van administratieve zaken
  • Zorg voor aanbieder en benodigde
  • Professioneel team
  • Meedenkend en flexibel
  • Meerdere aanbieders vanuit 1 plek

Meer rust en een focus op zorg verlenen

Het ontzorgen van Mesazorg zorgt voor een verlichting van werk, omtrent administratieve zaken. Het creëert rust bij de stichting, waardoor zij zich volledig en alleen kunnen focussen op het verlenen van de juiste zorg. 

sluiten