Aanmeldprocedure zorgaanbieder

Het doel van Mesazorg is het ontlasten van zorgaanbieders door de administratie en papierwerk van hun over te nemen. Als u als zorgaanbieder interesse heeft in een vermindering van deze lasten, dan leest u hier hoe u zich kan aanmelden. 

Mocht u interesse hebben in de hulp van Mesazorg voor het verminderen van de werklast of meer informatie willen over ons, dan kunt u uw contactgegevens achterlaten via ‘Aanmelden’. U kunt uiteraard ook eerst een kopje koffie komen drinken door uw gegevens achter te laten bij 'Kopje koffie'. 

Mocht u de voorkeur geven aan telefonisch contact? Dan kan er direct contact opgenomen worden via het nummer 088-2700593. 

Na het aanmelden zal u zo spoedig mogelijk bericht van ons krijgen waarin wij u uitnodigen om op gesprek te komen. In dit gesprek zal besproken worden wat precies uw wensen zijn en hoe Mesazorg u kan helpen in het ontlasten van de werkdruk. 
Wij zullen samen met u kijken naar het maken van een werkplan, zonder dat wij ons zullen bemoeien met de zorg die u verleent.
De financiën zullen afhankelijk zijn van het plan dat wij samen met u opstellen.  

Mesazorgwat bieden wij:

  • Beheer van administratieve zaken
  • Zorg voor aanbieder en benodigde
  • Professioneel team
  • Meedenkend en flexibel
  • Meerdere aanbieders vanuit 1 plek

Samen investeren in jouw toekomst!

De begeleiding van onze aanbieders is erop gericht bewoners te helpen op hun weg naar zelfstandigheid. Zij bieden hen een stabiele en veilige basis met zorg op maat en de vrijheid die zij aankunnen. Er kan heel veel en zij bieden de bewoners veel mogelijkheden om hun tijd zinvol te besteden. 

Tegelijkertijd werken ze op basis van duidelijke afspraken en regels. Ze werken met een klein en flexibel team van zorgprofessionals en schakelen aanvullende hulp en zorg in als dat nodig is.

sluiten