Dagbesteding Pruuve aan Werk

Dagbesteding "Pruuve" aan werk is een kleinschalige werkplaats. Bij "Pruuve" houden wij ons bezig met het maken van houtproducten zoals tuinmeubels, vogelhuisjes en de reparatie van diverse producten, ook is er de mogelijkheid om andere creatieve dingen te ondernemen en kijken we samen naar een leuke en leerzame besteding. We werken ideeën uit en realiseren samen een mooi eindproduct. Werkgevers zijn o.a. een steigerhout meubelmaker, de kringloop en Mesazorg.

In een gezellige en sociale omgeving iets doen wat je leuk vindt, met anderen samenwerken en kijken wat je aankan en kunt bereiken om te kunnen groeien naar een baan vormen de belangrijkste uitgangspunten. Wij bieden een toekomst tot een vaste werkplek, door te leren werken en omgaan met elkaar.

Mesazorgwat bieden wij:

  • Professioneel team
  • Rustige en natuurlijke omgeving
  • Veilige woonomgeving

Samen investeren in jouw toekomst!

Onze begeleiding is erop gericht bewoners te helpen op hun weg naar zelfstandigheid. We bieden hen een stabiele en veilige basis met zorg op maat en de vrijheid die zij aankunnen. Er kan bij ons heel veel, we bieden onze bewoners veel mogelijkheden om hun tijd zinvol te besteden. 

Tegelijkertijd werken we op basis van duidelijke afspraken en regels. We werken met een klein en flexibel team van zorgprofessionals en schakelen aanvullende hulp en zorg in als dat nodig is.

Bekijk onze video

Bekijk onze video
sluiten