"Pruuve" Pruuve aan Werk

Dagbesteding "Pruuve" aan werk is een kleinschalige werkplaats. Bij "Pruuve" houden wij ons bezig met het maken van houtproducten zoals tuinmeubels, vogelhuisjes en de reparatie van diverse producten. Er is ook een mogelijkheid om andere creatieve dingen te ondernemen en we kijken samen naar een leuke en leerzame besteding. We werken ideeën uit en realiseren samen een mooi eindproduct. Werkgevers zijn o.a. een steigerhout meubelmaker, de kringloop en Mesazorg.

In een gezellige en sociale omgeving iets doen wat je leuk vindt, met anderen samenwerken en kijken wat je aankan en kunt bereiken om te kunnen groeien naar een baan, vormen de belangrijkste uitgangspunten. Wij bieden een toekomst tot een vaste werkplek door te leren werken en omgaan met elkaar.

Mesazorgwat bieden wij:

  • Beheer van administratieve zaken
  • Zorg voor aanbieder en benodigde
  • Professioneel team
  • Meedenkend en flexibel
  • Meerdere aanbieders vanuit 1 plek

Samen investeren in jouw toekomst!

De begeleiding van onze aanbieders is erop gericht bewoners te helpen op hun weg naar zelfstandigheid. Zij bieden hen een stabiele en veilige basis met zorg op maat en de vrijheid die zij aankunnen. Er kan heel veel en zij bieden de bewoners veel mogelijkheden om hun tijd zinvol te besteden. 

Tegelijkertijd werken ze op basis van duidelijke afspraken en regels. Ze werken met een klein en flexibel team van zorgprofessionals en schakelen aanvullende hulp en zorg in als dat nodig is.

sluiten