Het Koetshuis Begeleid woonhuis

Het Koetshuis is een begeleid woonhuis gelokaliseerd in Ommeren, gelegen aan de rand van het dorp, wat voor minimale verstoringen zorgt. Zelden passeert er een auto, waarbij het geluid van vogels vaak het enige hoorbare is. Deze omgeving biedt een ideale ambiance voor reflectie en ontspanning terwijl er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Het is bij ons mogelijk om perspectief biedende plaatsingen te plaatsen. Daarnaast hebben we ook enkele crisisbedden tot onze beschikking. In eerste instantie is een crisisplaatsing beperkt tot een periode van zes weken, maar bij ons bestaat de mogelijkheid tot verlenging van drie tot zes maanden. Deze uitgebreide termijn stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat de cliënt voldoende tijd heeft om een geschikte en passende oplossing te vinden. Dit geeft de cliënt ook de kans om zich te settelen in Het Koetshuis en biedt hen de kans op een perspectief biedende plaatsing bij ons, als dit geschikt is. 

 

Voor meer informatie zie hier hun website. 

Meer rust en een focus op zorg verlenen

Het ontzorgen van Mesazorg zorgt voor een verlichting van werk, omtrent administratieve zaken. Het creëert rust bij de stichting, waardoor zij zich volledig en alleen kunnen focussen op het verlenen van de juiste zorg. 

sluiten