Stichting Het Dijkhuis Gezinsvervangend wonen

Wij vinden het belangrijk dat kinderen opgroeien in een zo normaal mogelijke gezinssituatie op het moment dat thuis wonen (tijdelijk) niet meer mogelijk is. In Het Dijkhuis zijn de vaste begeleiders hét gezicht voor de kinderen. Zij wonen niet in Het Dijkhuis, maar zorgen voor een zoveel mogelijk normale gezinssituatie. Dit is ideaal voor kinderen en jongeren met hechtingsproblemen. 

Binnen het gezinsvervangende huis houden wij een normaal gezinsprogramma aan. De kinderen en jongeren gaan dagelijks naar school en hebben de mogelijkheid om te leren zwemmen, dansen of andere hobby's te ontwikkelen. In het gezinsvervangend huis bieden wij kleinschalige woonbegeleiding voor maximaal 6 kinderen. Hierdoor is er veel aandacht voor de zorg, veiligheid en de dagstructuur van de kinderen.

Stichting Het Dijkhuis bevindt zich in Geldermalsen. 

Voor meer informatie over deze Stichting bekijkt u hier hun website. 

Samen investeren in jouw toekomst!

De begeleiding van onze aanbieders is erop gericht bewoners te helpen op hun weg naar zelfstandigheid. Zij bieden hen een stabiele en veilige basis met zorg op maat en de vrijheid die zij aankunnen. Er kan heel veel en zij bieden de bewoners veel mogelijkheden om hun tijd zinvol te besteden. 

Tegelijkertijd werken ze op basis van duidelijke afspraken en regels. Ze werken met een klein en flexibel team van zorgprofessionals en schakelen aanvullende hulp en zorg in als dat nodig is.

Bekijk onze video

Bekijk onze video
sluiten