Mesazorg ontzorgt Ondersteuning voor client en zorgprofessional

Mesazorg is een organisatie die alle zaken regelt betreffende goede zorg bij de juiste aanbieder voor de client. Wij kijken en luisteren naar de zorgvraag en zoeken hierbij naar een geschikte aanbieder.

Mesazorg ontzorgt de aanbieders met zoals administratieve taken bijvoorbeeld; protocollen, wet en regelgeving, zorg rapportage systemen, certificeringen, personeel, contracten, aanmeldsystemen, facturering, kwaliteit en een gezamenlijke uitstraling.

Ook kunnen we zorgen voor een website en social media content.

Wij zorgen voor alle administratieve zaken met alle bijbehorende ondersteuning zodat u zich kan richten tot de zorg die nodig is voor de client.

Vandaar Mesazorg Ontzorgt.

Mesazorgwat bieden wij:

  • Beheer van administratieve zaken
  • Zorg voor aanbieder en benodigde
  • Professioneel team
  • Meedenkend en flexibel
  • Meerdere aanbieders vanuit 1 plek

Samen investeren in jouw toekomst!

De begeleiding van onze aanbieders is erop gericht bewoners te helpen op hun weg naar zelfstandigheid. Zij bieden hen een stabiele en veilige basis met zorg op maat en de vrijheid die zij aankunnen. Er kan heel veel en zij bieden de bewoners veel mogelijkheden om hun tijd zinvol te besteden. 

Tegelijkertijd werken ze op basis van duidelijke afspraken en regels. Ze werken met een klein en flexibel team van zorgprofessionals en schakelen aanvullende hulp en zorg in als dat nodig is.

sluiten